Åk buss med JK till bortamatchen mot Molde i ECL!

Dela gärna!

Torsdagen den 27 oktober möter vi norska Molde på bortaplan i Europa Conference League. Många har så klart redan löst sin resa och köpt matchbiljett dit men nu har du även chansen att åka på en av våra längre bussresor de senaste åren!

JK ordnar nämligen en bussresa med 45 platser till Molde den 27 oktober. Denna buss är förmodligen den enda vi kan arrangera till denna match så boka nu! Först till kvarn gäller!

Resan kostar 995 kronor för medlemmar i JK 2022, vilket är ett krav för att åka med. Bussen går från Stockholm natten till torsdagen och är beräknad att vara framme cirka fyra timmar före matchstart i Molde. Bussen går sedan hem mot Stockholm direkt efter matchen.

BOKA DIN RESA HÄR!

Matchbiljetter

Biljett till matchen ingår inte i resans pris, och man är inte garanterad matchbiljett för att man bokat buss! Biljetterna till Molde borta släpptes för en tid sedan och många har redan säkrat sin plats på Aker Stadion. Här kan du köpa matchbiljett!