Returmöte mot SSK – stöd DIF på plats på fredag!

Dela gärna!

Det var ett hett möte i Scaniarinken, den första matchen föreningarna emellan sedan 2014. Ett möte med många känslor. Daniel Brodin sänkte Linus Videll direkt vid första tekningen, och sedan fortsatte det därifrån. Södertälje kommer vara sugna på revansch på fredag – men vi ska vara där och sjunga hem tre poäng till DIF.

Just nu är 4800 biljetter sålda. Vi kan bättre än så!

KÖP BILJETT HÄR!

OBS! Om du inte kan gå – se till att ditt säsongskort används! Du kan skicka biljett till en enskild match vidare via AXS om du loggar in. Antingen till en vän eller återlämna biljetten till försäljning.

Väskförvaring

Många Djurgårdare är i Belgien på ECL-matchen mot Gent på torsdagen och kommer hem under fredagen. För den som kan ta sig direkt till Hovet från resan så har DIF ordnat väskförvaring vid entré 13. Man lämnar sin väska där och går sedan in med sin biljett i respektive entré. Väskan går sedan att hämta vid entré 13 efter match. Förvaringen är utan kostnad!

Souvenirförsäljning

Vi säljer souvenirer som vanligt i båset vid A18. T -shirts, halsdukar och pins finns till försäljning bland annat. Vi tar kort, kontanter och Swish.