Seriefinal mot Häcken på söndag – färre än 5 000 biljetter kvar!

Dela gärna!

På söndag den 9 oktober är det dags för ett toppmöte som kan avgöra hur det här fotbollsåret slutar i Allsvenskan. Nuvarande serieledarna möter nuvarande tvåorna från Hisingen. Med några dagar kvar till match har vi sålt över 24 000 biljetter och totalt finns det nu färre än 5 000 platser kvar på Stockholmsarenan. Vill du ha biljett måste du säkra din plats nu!

Matchstart denna söndag är 17.30.

KÖP BILJETT HÄR!

Samling i Globenområdet

Inför matchen så uppmanar vi Djurgårdare att samlas runtom i Globenområdet! Slaktkyrkan har öppet även inför denna match.

Halsdukshav på matchen – alla JK-halsdukar 100 kronor styck!

Sofialäktaren har uppmanat till halsdukshav den här matchen och vi hakar så klart på. Har du ingen halsduk eller vill ha en extra så passa på att köpa en vid vårt souvenirbord bakom Sofia! Denna matchdag kostar alla halsdukar 100 kronor styck hos oss (gäller endast på plats!). Vi tar kort, kontanter och Swish!