Alla till Borås på söndag – all info om biljetter och samling!

Dela gärna!

Efter tre raka segrar mot svartgula motstånd på hemmaplan är det dags för en bortaresa som går till Borås för en match mot Elfsborg på Borås Arena. Matchen spelas nu på söndag den 4 juni med matchstart klockan 17.30. Över 1 400 biljetter är sålda på bortastå – vi ska väl se till att bli över 2000 på plats på kortsidan? STYR DIN RESA!

Vi har fyllt hela åtta bussar till denna resa och den är sedan några dagar helt fullbokad. Om du får förhinder kan du sälja vidare din plats till en annan medlem men meddela oss gärna på [email protected] så kan vi också boka om i systemet.

All viktig information om resan skickas ut via mejl till alla som bokat, senast på lördag.

Matchbiljetter

Biljett till matchen ingår inte i priset på bussresan och alla måste köpa biljett på egen hand. Över 1400 Djurgårdare har redan köpt! KÖP MATCHBILJETT HÄR!

Samlingskrogar klara i Borås!

Inför matchen samlas vi på krogarna Brasseriet och Ölstugan Tullen som ligger i centrala Borås. Ölstugan öppnar 12.00 och Brasseriet öppnar 13.00.

ALLA TILL BORÅS!