All info inför Open air och JK-dagen mot Elfsborg på lördag!

Dela gärna!

På lördag är det äntligen dags för JK-dagen i fotboll 2023 och dagen till ära är det också dags för en ordentlig Open air bakom Sofialäktaren tillsammans med Djurgår’n & Techno. Här är allt du behöver veta inför dagen!

Cirka 21 000 sålda biljetter till matchen

Många Djurgårdare har redan säkrat sin plats på läktarna men det finns biljetter kvar – vi ska ge Djurgår’n ett grymt stöd på läktarna precis som mot Malmö i måndags. KÖP BILJETT HÄR!

Kan du inte gå av någon anledning – se till att skänka din biljett vidare!

Open air bakom Sofialäktaren

Från klockan 11.00 är det Open air bakom Sofialäktaren på grusplanen mellan Stockholmsarenan och Preem-macken. Där bjuds det på skönt gung, souvenirförsäljning och foodtrucks fram till cirka 14.00. Missa absolut inte det! Marcus Stork, Vanadisco och Olle Hammarlund styr de musikaliska spakarna under dagen.

Missa inte Europatröjan 2023 – och souvenirrea!

Senast mot Malmö sålde vår nya Europatröja för 2023 års Europa Conference League på väldigt bra, men det finns exemplar kvar i allt från XS till XL. Se till att säkra ditt exemplar inför sommarens Europamatcher som kommer allt närmare! Tröjan kostar 200 kronor för medlemmar i JK, annars 250 kronor. Man kan även bli medlem på plats. Till JK-dagen har vi dessutom halsduksrea där alla våra halsdukar kostar 100 kronor styck.

Vi säljer souvenirer på Open air och efter det bakom Sofia nedre på arenan. Vi tar kort, kontanter och Swish!

Slaktbaren har öppet efter matchen!

Senaste matchen var det premiär för nya stället Slaktbaren som trots vissa inledande väderutmaningar blev väldigt välbesökt både före och efter match. De håller öppet även denna dag och har öppet ända fram till 23.00 efter matchen så passa på att ta några glas där efter match! Läs mer om Slaktbaren här och se vägbeskrivning här!