Över 6 000 medlemmar – hjälp oss nå milstolpen 7 000!

Dela gärna!

När 2022 skulle sammanfattas kunde vi konstatera att JK slog medlemsrekord återigen och för första gången tog vi oss över 6500 medlemmar, det landade till slut på 6550 medlemmar. Nu är vi tidigare än någonsin uppe i över 6 000 medlemmar detta år – och vi siktar på att slå rekord igen och för första gången nå över 7 000! Se till att kolla så du verkligen är medlem och hetsa polarna! Tillsammans skapar vi en stark röst inom Djurgår’n och inom svensk supporterkultur i både fotboll och hockey!

Det går snabbt, det kostar bara 150 kronor (160 kronor inklusive serviceavgift) och du gör dig själv och alla Djurgårdare en tjänst! Du kan betala med kort eller Swish!

BLI MEDLEM HÄR!

Medlemsintäkterna går till allra största del till att finansiera våra populära resor med Reseklubben. Som medlem är du alltså själv med och gör din bortaresa billig eller stöttar andra Djurgårdare som reser land och rike runt för att sjunga fram vårt lag.