Dags att förnya – så här blir du medlem i JK för 2024!

Dela gärna!

Nu när fotbollssäsongen är över är det också dags att börja sammanfatta året för Järnkaminerna men också ta sikte på 2024! Vi har över 6400 medlemmar och vi hoppas att alla och några till vill hänga med 2024 så att vi kan slå medlemsrekord och passera 7000 medlemmar!

Den 13 november skickade vi ut information och betalningsavi till alla som var medlemmar under 2023 och som behöver förnya sitt medlemskap över 2024. Följ instruktionerna där för att på snabbast möjliga sätt förnya ditt medlemskap.

Det går snabbt, det kostar bara 150 kronor (160 kronor inklusive serviceavgift) och du gör dig själv och alla Djurgårdare en tjänst!

FÖRNYA DIREKT MED KORTBETALNING VIA MINA SIDOR – KLICKA HÄR

Hur förnyar du?

  • Leta efter ”Faktura från Järnkaminerna” i din mejl! Denna kan betalas precis som en vanlig faktura eller räkning. Om du betalar via internetbank kommer du kunna välja att nästa år få avin som en e-faktura.
  • Välj JK-medlemskap som tillägg när du köper säsongskort hos DIF Fotboll. Där kan du även skänka minst 100 kronor till Reseklubben!
  • Ni som redan ifjol valde e-faktura kommer att få upp denna direkt i er internetbank.
  • Du kan logga in på ”Mina sidor” och betala ditt medlemskap med kort där under fliken ”Ekonomi”.

Om du inte har fått någon inbetalningsavi via mejlen – kontakta oss via [email protected].

OBS! Barn födda 2012 eller senare kommer att betala en barnavgift på 50 kronor plus serviceavgift. Om du fått en fullpris-avi i ditt barns namn – kontakta oss!

Var du inte medlem 2023?

Du är förlåten! Fixa ditt medlemskap för 2024 här!

Viktigt: Förnya via nätet!

Mejlutskicken till alla medlemmar är betydligt billigare för oss att genomföra än att skicka ut fakturor via pappersutskick. Därför uppmanar vi alla att så snart som mejlet trillar in förnya direkt där eller via ”Mina sidor”. Då sparar vi pengar som vi kan lägga på betydligt roligare saker direkt under 2024.

Dela i sociala medier

Bilder till tidslinje. Tagga gärna @Jarnkaminerna_Officiell