Lördagsmatch på Hovet – sjung fram Djurgår’n igen!

Dela gärna!

Efter segern mot Västervik i söndags har vi nu hela tio raka trepoängare på hemmaplan, och det är en svit vi vill utöka på lördag när Almtuna kommer på besök. En hemmamatch en lördag klockan 15.00, kan det bli bättre?

Över 4700 biljetter var sålda i början av veckan men vi kan bli så många fler. Djurgår’n behöver ditt stöd nu när det väntar en tuff period med hårt matchande och svåra motståndare i serien.

KÖP BILJETT TILL DIF-ALMTUNA HÄR

Souvenirförsäljning

Inför matchen och i pauserna säljer vi souvenirer i souvenirbåset bakom A18 på Hovet. Vi har bland annat vår populära mössa med helgonmotiv, vår nya Hovet-t-shirt och ett fåtal kvarvarande klistermärken innan dessa tar (tillfälligt) slut. Vi har även halsdukar, pins, handdukar och flera andra t-shirts. Vi tar kort, kontanter och Swish! Du kan även bli medlem i JK för 2024.