Nytt tröjsläpp – en hyllning till Johanneshovs Isstadion

Dela gärna!

Lagom till JK-dagen släpper vi en ny t-shirt, en nostalgisk hyllning till Johanneshovs Isstadion och de klassiska biljetter som för flera decennier sedan användes både på hockey och rockkonserter på Hovet. Just denna biljett pryds även av vårt namn och av vår sektion samt året för supporterföreningens bildande – 1981.

Tröjan kostar 250 kronor för medlemmar och 300 kronor för icke-medlemmar. Vi finns på plats i souvenirbåset utanför A18 från cirka 18.00 fram till nedsläpp samt i pauserna. Vi tar kort, kontanter och Swish!

Säkra ditt exemplar på Hovet, eller inom kort i vår webbshop! Håll utkik efter mer info om när den släppts till försäljning där.

Glöm inte att våra intäkter från souvenirförsäljningen går till att skapa nya grymma souvenirer och till att kunna hålla nere priserna på våra populära bortaresor!