Derby med bara blåränder på Hovet på söndag

Dela gärna!

Efter elva raka segrar på hemmaplan är det på söndag dags för derby mot råttorna hemma på Hovet, matchstart 15.00. Det är som alla vet lite speciellt denna gång då det precis som i kvalserien 2014 kommer spelas ett par derbyn denna säsong med endast hemmapublik. Detta beror på att säkerhetskraven på Hovet ej gör det möjligt att få tillstånd från polisen att spela med bortasupportrar där i derbyn.

Inga gnagare på andra sidan på läktarna alltså, men vi ska göra det jävligt tydligt för de svartgula spelarna vilka det är som har hemmaplan den här matchen. Nu är det dags att vi på läktarna verkligen höjer oss när det behövs som bäst för de senaste matcherna har det varit riktigt dåligt drag i klacken och på sittplats. Varenda individ på plats har ett ansvar att sjunga fram Djurgår’n den här matchen och framöver!

Det finns ett fåtal biljetter kvar till denna match, främst vid A6 som brukar vara bortasektion men där kommer det nu alltså också vara endast Djurgårdare! KÖP BILJETT HÄR!

Samling inför matchen

Inför matchen uppmanar vi alla Djurgårdare att samlas i arenaområdet från tidigt. Dessutom öppnar klackbaren ”Rinkside bar” tidigare än vanligt på Hovet, redan klockan 13.00. Ingång via Entré 13!

Souvenirförsäljning på derbyt

Normalt sett brukar vi ej ha souvenirförsäljning på vanliga derbyn, men detta blir ju inget vanligt derby. Därför håller vi också souvenirbåset utanför A18 öppet som under en vanlig hemmamatch. Där kan du köpa våra sista kvarvarande klistermärken (för denna gång), vår senaste mössa med helgonmotivet, vår nya Hovet-t-shirt och mycket annat! Vi tar kort, kontanter och Swish!