Fullsatt Hovet på fredag – sjung fram Djurgår’n!

Dela gärna!

Efter elva raka hemmasegrar blev det en tung derbyförlust i söndags, och den senaste tiden har DIF Hockey gått på knäna så väl spelmässigt som när det gäller bortfall av viktiga spelare.

Nu behövs vårt stöd som mest och det är kul att konstatera att Hovet sedan tidigare är utsålt till matchen nu på fredag den 26 januari mot serieledarna Brynäs. OBS! Matchen börjar redan klockan 18.00!

Det kan komma returer så har du ingen biljett – håll utkik på difhockey.ebiljett.nu!

Vi räknar med en stor bortaklack på fredagen så det är dags att vi alla i kurvan fortsätter att steppa upp i prestation och uthållighet. Det är många som kan jävligt mycket mer än vi visat hittills under säsongen.

Souvenirförsäljning

Inför matchen från cirka 17.00 har vi öppet i souvenirbåset utanför A18. Vi säljer bland annat vår nya JK-mössa som släpptes senaste matchen! Dessutom har vi t-shirts, halsdukar, handdukar, pins och ett fåtal klibbor kvar. Vi tar kort, kontanter och Swish!