Björklöven hemma på onsdag – stöd DIF på plats!

Dela gärna!

På onsdag är det dags för hockey hemma på Hovet igen och denna gång är det Björklöven som kommer på besök! Alla poäng är viktiga nu i slutspurten av säsongen så se till att dyka upp och sjung fram tre poäng tillsammans! Det kan vara skillnaden på att få börja hemma i kvartsfinalen, eller till och med ha chans på andraplatsen!

Matchstart är 19.00 och det väntas bli mycket folk, köp biljett du också så blir det en riktig hockeyfest!

KÖP BILJETT HÄR

Souvenirförsäljning

Inför matchen (från cirka 18.00) och i paus kan du passa på att köpa souvenirer i vårt bås utanför A18. Vi har vår populära mössa med helgonmotiv tillbaka i sortimentet och även en annan mössa, flera halsdukar och t-shirts. Vi tar kort, kontanter och Swish och har öppet i pauserna också.