Rösta på Årets Järnkamin i ishockey 2023/2024

Dela gärna!

Grundserien börjar närma sig sitt slut i Hockeyallsvenskan och det är dags att utse Årets Järnkamin 2023/2024. Priset delas ut före nedsläpp på den sista grundseriematchen på hemmaplan, mot Östersund på Hovet onsdagen den 6 mars.

Precis som vanligt handlar det inte bara om poängsnitt utan betydligt mer om inställning. Om hur man burit DIF-skölden på ett värdigt sätt. Kampvilja, uppoffrande spel, hårda tacklingar och lagkänsla premieras.

Omröstningen stänger nu på torsdag den 29 februari klockan 23.59

Här är de tre nominerade som utsetts av Järnkaminernas styrelse:

#33 Daniel Glad

Går alltid in till 100 procent i varje närkamp vid sargen och ger alltid allt ute på isen. Känns ibland beredd att offra en arm eller två för att vinna pucken. Har dessutom klivit fram som poänggörare när andra varit skadade.

#62 Wiktor Nilsson

Trots sin unga ålder är han redan assisterande lagkapten, det säger ganska mycket. Wiktor krigar för Djurgår’n i varje byte och har burit laget poängmässigt trots att han fått spela endast sporadiskt i power play under säsongen.

#86 Linus Klasen

Kanske inte den vanliga järnkaminstypen i teorin, men den här säsongen har Klasen burit laget på sina axlar när många andra saknats. Och det inte bara poängmässigt – han är också loket i vår ständiga strid mot ligan, domarna och alla motståndare.

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄGGA DIN RÖST!

Foto: Elvira Holmström