Samling på nya Slaktbaren på söndag – här är all info!

Dela gärna!

På söndag den 3 mars 17:30, ställs Djurgården mot IFK Göteborg i en ren gruppfinal i Svenska Cupen. Matchen spelas hemma på Stockholmsarenan och över 10 000 djurgårdare har redan säkrat sin plats till avgörandet, gör det du med!

Vi är fyra segrar från ett nytt Europaäventyr i sommar och det ska vi ge allt för! Vi börjar nu på söndag.

KÖP BILJETT HÄR

Inför matchen stundar även storsamling och nypremiär för Slaktbaren nere i Slakthusområdet. Ifjol körde vi där ett par matcher endast på uteserveringen men nu är stället klart i sin helhet med plats för cirka 500 personer inomhus (och en del till utomhus om vädret inte är katastrof). När vädret är varmare och uteserveringen är öppen i sin helhet kommer stället ha plats för över 1 500 personer.

Slaktbaren ligger på Hallvägen 11 och öppnar klockan 13.30. Där kommer det finnas öl för 69 kronor, en nice korvmeny för den hungrige och JK och flera andra grupperingar kommer finnas på plats och sälja souvenirer. Slaktbaren har också öppet efter matchen!

När du besöker och dricker/äter på Slaktbaren så är du dessutom med och stöttar vår supporterkultur så nu ser vi till att göra denna samling riktigt bra och fortsätta ha detta som vårt stammishak under hemmamatcherna!

Så här hittar du till Slaktbaren: