Åk med JK till Västerås borta 2 mars – fyll andra bussen!

Dela gärna!

Lördagen den 2 mars är det dags för omgång 50 av 52 i Hockeyallsvenskans grundserie när vi beger oss till Västerås en lördagskväll. En buss är faktiskt redan full till denna resa och vi är på väg att fylla den andra.

Resan kostar 295 kronor för medlemmar i Järnkaminerna. Är man inte medlem kostar medlemskap och resa 455 kronor. Om du var medlem 2023 – logga in och köp resan via Mina sidor och kontrollera även under ”Ekonomi” om du förnyat ditt medlemskap. Detta måste göras inför resan. Var du inte medlem under 2023 så köper du medlemskap+resa.

MEDLEMMAR BOKAR HÄR (Mina sidor)

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR

Matchbiljetter

OBS! Matchbiljett ingår ej i resans pris, men alla på bussen är garanterade plats på bortastå, och den biljetten betalas via Swish under resans gång.

Ska du INTE åka buss så köper du biljett via Västerås hemsida.