Grundseriens sista hemmamatch – stöd DIF på Hovet!

Dela gärna!

På onsdag spelar vi grundseriens sista hemmamatch och näst sista match. Gästerna denna gång är Östersund och för vår del är det enormt viktiga poäng som står på spel!

Tidigare denna säsong har vi haft det tuffare mot “sämre” motstånd men nu gäller det verkligen att sjunga fram tre poäng på läktaren. Se den här matchen som en smygstart av slutspelet, vi alla vet ju hur bra stämning det kan vara då!

KÖP BILJETT HÄR!

Innan nedsläpp kommer även priset för “Årets Järnkamin” att delas ut, så var på läktarna i god tid för att hylla vinnaren!

I vanlig ordning säljer vi även souvenirer vid sektion A18, där kan du köpa tröjor, halsdukar, populära mössan med helgonmotiv och mycket annat! Du kan även bli medlem i JK för 2024 och få kortet i handen. Vi tar kort, kontanter och Swish!